El nostre equip aporta una àmplia experiència en representació de socis acadèmics de dominis tècnics i mèdics, municipis i associacions ciutadanes (organització privada) que representen els usuaris finals.

La nostra associació permetrà l’enfocament multidimensional del projecte, que ens capacita per arribar a un nombre notable d’interessats i aportar ciutadans, professionals, responsables polítics i innovadors.
La UPV proporciona garantia de qualitat i investigació sobre temes relacionats amb l'envelliment saludable i actiu i Vicente Traver, PhD. treballa (ensenya i investiga) al camp de l'eSalut des de fa 20 anys. UPV és el líder universitari europeu en formació remota a la plataforma EDX i Vicente Traver també és investigador principal de projectes de la UE per a la formació d'estudiants de pregrau i postgrau.
www.sabien.upv.es
L'objectiu principal de Las Naves és posar les persones en el centre de l'acció d'innovació, millorant així la salut, el benestar, l'autonomia, la inclusió social, la participació i la qualitat de la vida dels ciutadans, amb un enfocament especial en les persones més fortes, provant i proporcionant solucions innovadores a les necessitats de ciutadania.
www.lasnaves.com/
E-Seniors aporta la perspectiva de l'usuari final. E-Seniors va ser fundada el 2005 i té com a objectiu lluitar contra l'exclusió electrònica mitjançant l'oferta de capacitació en TIC. Compta amb una àmplia experiència en la gestió de projectes TIC i en l'envelliment saludable i actiu. E-Seniors pot realitzar activament els requisits dels usuaris, el desenvolupament del contingut de la capacitació i les proves pilot amb els usuaris.
www.e-seniors.asso.fr/
La Medical University of Lodz és un dels centres de recerca capdavanters a Polònia i una referència en l'envelliment actiu i la participació dels ajuntaments en el canvi de comportament. L'àmplia cartera i els contactes de MU Lodz brindaran una oportunitat única per difondre i impulsar els materials i les troballes de Healthy Loneliness en l'àmbit mèdic i normatiu.
studymed.umed.pl/